Стела Макакртни за GapKids и BabyGap


На пазара е вече новата колекция на GapKids и BabyGap, създадена от британския дизайнер и майка на три деца Стела Маккартни.
“От години искам да създам колекция за деца, това е нещо, за което често са ме молили”, разкрива Маккартни. “Мисля, че това сътрудничество ще бъде един чудесен начин за нашите клиенти да станат част от марката Стела Маккартни.”
Колекцията включва дрехи, които всяка майка на малки деца предпочита – дрехи, които се поддържат лесно като дънки, тениски, панталони, суичъри, примесени с модерни и забавни детайли.
“Мисля, че тази колекция е смесица от закачливост и практичност. Това е отражение на моята марка – има парчета, които са класически и надявам се много шик, а има и дрехи, които може да сложите в пералнята и които с времето стават по-добри, те са много забавни и модерни”, споделя дизайнерът.
Колекцията излезе в края на ноември и вече се предлага в магазини в Обединеното Кралство, Франция, Ирландия, Канада и Япония, както и на онлайн магазините в САЩ.
“Смятам, че детските дрехи трябва да са по-достъпни , което е и от особено значение в момента като се има предвид икономическия климат,” споделя Маккартни. “Наистина бе вълнуващо за нас да създадем първата си колекция за деца.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: